logo Geilsex.nu

Geilsex.nu

9
Niet tevreden over Geilsex.nu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilsex is een fictieve sex dating site dat gebruik maakt van zelf gemaakte fictieve profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door betaalde berichten centrales. Lees wat onze experts over geilsex.nu zeggen en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door de experts. Zie wat de betere alternatieven zijn voor geilsex, met echte profielen en zonder ingehuurde chat operators

Geilsex review

Geilsex is een fake datingsite die gebruik maken van gemodereerde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overspoeld met tientallen chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waarmee je minimaal tien euro een bundel moet kopen. Deze creditpakketten lopen op tot 250 euro per creditpakket, en hoe meer je betaald des te minder je betaald per bericht. Echter is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op Geilsex.nu?

Toevallig lid van geilsex? Ons advies is om je hier per direct uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fictieve leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor geilsex.nu. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

geilsex uitschrijven

Om je registratie op geilsex te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op je profiel.
  2. Daarna klik je op het kopje "Help".
  3. Ga helemaal een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of ga direct naar "geilsex.nu/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingslink om je registratie officieel te verwijderen. Na het drukken op de bevestigingslink wordt je account permanent verwijderd.

Let op: Je geilsex eventuele contact punten en chat berichten raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!