logo Gratissexzoeker.nl

Gratissexzoeker.nl

Niet tevreden over Gratissexzoeker.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemaakt door website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem en kosten bij elk berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gratissexzoeker is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gratissexzoeker berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratissexzoeker.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratissexzoeker zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratissexzoeker review

Gratissexzoeker is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je registratie overspoeld met tig tallen berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je minimaal €10,- credits moet kopen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze meestal de indruk dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op gratissexzoeker.nl?

Dus ben je aangemeld op gratissexzoeker, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor gratissexzoeker.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke casual dating sites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

gratissexzoeker account verwijderen

Je gratissexzoeker account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "gratissexzoeker.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account direct te verwijderen.

Let op: Je gratissexzoeker eventuele credits ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!