logo Bdsmzaken.com

Bdsmzaken.com

Niet tevreden over Bdsmzaken.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bdsmzaken-com is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. bdsmzaken-com berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts bdsmzaken.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor bdsmzaken-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bdsmzaken-com review

bdsmzaken.com is een seks datingsite wat gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Dit schrijven ze beneden aan de pagina weggestopt in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op bdsmzaken-com zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van chat berichten moet je kosten betalen per berichtje. Daarbij worden alle berichten die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door de site zelf. Wanneer je op zo een berichtje in gaat wordt het chatbericht beantwoord door een chatoperator. Deze mensen krijgen gewoonlijk een vaste vergoeding per berichtje dat ze versturen. In de meeste gevallen word je meteen na het registreren overrompelt door de tig tallen chatberichten van dit soort neppe gebruikers. Tevens gaat het vrijwel altijd om mooie dames.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je allemaal de gedachte te geven belangstelling in jou te hebben, met daarbij een afspraakje in het korte vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van offline dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chatberichten zijn minimaal 0,75 euro per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst credits inkopen van ten minste €74,99. Anderzijds betaal je al snel meer dan €1,- per chatbericht. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren met de leden op bdsmzaken-com. Al laten ze bijna altijd overkomen dat ze wel je in het echt te willen zien. Doch hebben deze chatters als doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op bdsmzaken.com?

Heb je je toch geregistreerd bdsmzaken-com, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte seks dates kunt scoren. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 casual datingsites de beste alternatieven voor bdsmzaken.com geselecteerd. Volgens onze experts maken deze datingsites geen gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen.