logo Lekkerafspreken.nl

Lekkerafspreken.nl

Niet tevreden over Lekkerafspreken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Lekkerafspreken is een fake erotische datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf aangebrachte fictieve profielen. Ook worden berichten beantwoord door ingehuurde chatoperators. Kom er achter wat experts over lekkerafspreken.nl zeggen en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Ontdek wat betere alternatieven zijn voor lekkerafspreken, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chatoperators

Lekkerafspreken review

Lekkerafspreken is een fictieve datingsite die gebruik maken van zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden chats verstuurd en beantwoord door eigen berichten centrales die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst tien euro een creditpakket moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot 250 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op Lekkerafspreken.nl?

Toevallig een van de profielen op lekkerafspreken? Wij adviseren je om je ook per direct profiel te verwijderen en het op je gemak te proberen bij de betere opties voor seks dating zonder fake leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor lekkerafspreken.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

lekkerafspreken profiel verwijderen

Om jouw registratie op lekkerafspreken te verwijderen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account .
  2. Als tweede klik je op "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of ga direct naar "lekkerafspreken.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigings-email om je profiel officieel te verwijderen. Na het drukken op de link is jouw account voor goed verwijderd.

Let op: Je lekkerafspreken eventuele tegoed en berichten raak je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Albert (80 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Lekkerafspreken.nl niet aan Ik zit nu al 4 maanden op de website en chat gehad met

Ik zit nu al 4 maanden op de website en chat gehad met meerdere profielen maar niemand kan afspreken en als ik het vraag wordt ik brutaal afgeslagen.