logo Dikkevrouwendating.eu

Dikkevrouwendating.eu

Niet tevreden over Dikkevrouwendating.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dikkevrouwendating-eu is een sex datingsite met neppe profielen. De berichten worden bovendien beantwoord door betaalde chatters. Ontdek wat onze experts over dikkevrouwendating.eu zeggen en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door experts. Bekijk wat de eerlijke datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

dikkevrouwendating-eu review

dikkevrouwendating-eu is een dating site met voornamelijk nep profielen die door deze site zelf worden gecreëerd. De berichtjes die je binnen krijgt worden voornamelijk geschreven door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om op hen te reageren, want wanneer je op een van hun berichtjes wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per berichtje. Vervolgens moet je meestal ook direct een hele credit bundel aanschaffen van ten minste €17,50 tot ruim 200 euro . Hoe hoger de creditbundel des te lager de prijs per berichtje. Anderzijds zijn de kosten met het grootste credit-bundel nog gewoon tenminste €1,10 per berichtje. Bij een creditpakket betaal je maar liefst €1,75 per bericht dat je verstuurd. Desondanks is het bij alle profielen nooit mogelijk om echte dates te hebben al laten ze vaak genoeg overkomen dat dit gewoon mogelijk is.

Ingeschreven op Dikkevrouwendating.eu?

Toevallig een van de gebruikers van dikkevrouwendating-eu? Ons advies is om je daar ook account op te zeggen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor dikkevrouwendating.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

dikkevrouwendating-eu profiel verwijderen

Vaak maken sites als dikkevrouwendating.eu het je vrijwel onmogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten de experts de snelste weg te vinden om je profiel te verwijderen. Je dikkevrouwendating-eu profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna ga je direct naar: "http://dikkevrouwendating.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mail-adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je dikkevrouwendating-eu eventuele credittegoed en berichtjes verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Robbert (78 jaar) 29 mei 2019
Ik raad Dikkevrouwendating.eu niet aan Stelletje klootvioolen, het zijn helemaal geen vorse dames

Stelletje klootvioolen, het zijn helemaal geen vorse dames maar dikke gasten die met je praten!

auteur van de beoordeling
Jan (30 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Dikkevrouwendating.eu niet aan Mijn fantasie van dikke vrouwen valt hier in duizend

Mijn fantasie van dikke vrouwen valt hier in duizend stukken want ik kreeg alleen maar arrogante monsters te spreken..

auteur van de beoordeling
JohannesPaulus (44 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Dikkevrouwendating.eu niet aan Ik voel me toch wel een beetje uit de tent gelokt met

Ik voel me toch wel een beetje uit de tent gelokt met mooie oproepjes door dikke vrouwen. Die oproepjes lijken heel wat maar die zijn voor mij nu zeker niet echt want ze spreken toch niet af.

auteur van de beoordeling
Jroen (34 jaar) 24 Apr 2019
Ik raad Dikkevrouwendating.eu niet aan Ik doe keer op keer slechte ervaringen op en dat ligt aan

Ik doe keer op keer slechte ervaringen op en dat ligt aan mij zelf want ik laar mij schijnbaar toch telkens weer overtuigen :(