Screenshot van Seksverslaafd.nl

Seksverslaafd.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn bijna alleen geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!

Seksverslaafd is een datingsite met fake profielen. De berichtjes worden bovendien beantwoord door ingehuurde chatoperators. Ontdek wat onze experts van seksverslaafd.nl vinden en waarom deze datingwebsite wordt afgeraden door SafeDate. Zie wat de betrouwbare erotische dating site zijn met echte profielen en zonder eigen berichten centrales

seksverslaafd review

seksverslaafd is een datingsite met fictieve profielen die door hunzelf worden gecreëerd. De berichten worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators zijn getraind om een gesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt antwoorden moet je hiervoor betalen per bericht. Bovendien moet je vaak ook eerst een heel creditpakket kopen van op z'n minst meer dan zeventien euro, oplopend tot en met bijna 220 euro per creditpakket. Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd berichtje. Anderzijds betaal je bij de meest dure creditbundel nog gewoon €1,10 per berichtje. Bij de meest voordelige creditpakket rekenen ze € 1,75 per verstuurd bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke dates te hebben al zeggen ze veelal dat dit wel zo is.

Ingeschreven op Seksverslaafd.nl?

Toevallig aangemeld op seksverslaafd? Wij adviseren je om je per direct uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere website voor sex dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor seksverslaafd.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

seksverslaafd uitschrijven

Meestal maken sites als seksverslaafd.nl het hun gebruikers zo onbegrijpelijk als mogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je profiel te verwijderen. Je seksverslaafd account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op de website.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://seksverslaafd.nl/user/area/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres in waarmee je bent ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je registratie definitief te beëindigen

Let op: Je seksverslaafd eventuele resterende credits en berichtjes raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Stan (63 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Seksverslaafd.nl niet aan Als je echt seksverlaafd bent wil je er de heledag

Als je echt seksverlaafd bent wil je er de heledag overpraten en alles mee doen maar hier hebben ze het liever over het weer en krijg je rare berichten als je wilt afspreken.

auteur van de beoordeling
Hubertus (37 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Seksverslaafd.nl niet aan Ongefilterde rotzooi ben der helemaal klaar mij

Ongefilterde rotzooi ben der helemaal klaar mij.

auteur van de beoordeling
Michiel1 (54 jaar) 2 mei 2019
Ik raad Seksverslaafd.nl niet aan Als je seksverslaafd bent dan spreek je ook af en wil je

Als je seksverslaafd bent dan spreek je ook af en wil je niet een man dagen en weken leren kennen. Dan spreek je jezelf een beetje tegen. Ze blijven berichten sturen, en ik blijf niet kopen.

auteur van de beoordeling
Hagenees070 (33 jaar) 9 juli 2018
Ik raad Seksverslaafd.nl niet aan Pleur toch op, ik ben ook seksverslaafde dus ik weet heel

Pleur toch op, ik ben ook seksverslaafde dus ik weet heel goed hoe het werkt en in elkaar zit. Hier kan je vergeten, In De Haag zegge we, gâh wegweze. Een beetje denken dat je een seksverslaafde in de maling kan nemen, mooi niet!LOL

auteur van de beoordeling
Smeerpijp (38 jaar) 23 juli 2018
Ik raad Seksverslaafd.nl niet aan Je reinste onzin, vrouwen die seksverslaafd zijn die

Je reinste onzin, vrouwen die seksverslaafd zijn die alleen maar mij aan de praat houden. Uitstellen, nooit tijd hebben, niet via een ander medium contact, willen praten en alleen maar via de site. Tja, dan heb je er niks aan en dan zullen het ongetwijfeld neppe profielen zijn geweest. Uitschrijven is mega vervelend en duurt erg lang. Ondertussen blijf je de berichten nog steeds ontvangen maar inmiddels niet meer. Maar duurde wel even en dat is ook erg en erg vervelend om mee te maken. Voelt een soort van extra trap na omdat je door hebt dat het nep is en je daarom uitschrijft.