logo 20plussers.nl

20plussers.nl

Niet tevreden over 20plussers.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

20plussers is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 20plussers berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 20plussers.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 20plussers zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

20plussers review

20plussers is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je registratie overladen met veel berichtjes van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waardoor je op z'n minst voor 10 euro credits moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op 20plussers.nl?

Dus ben je een gebruiker van 20plussers, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor 20plussers.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

20plussers account verwijderen

Je 20plussers account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "20plussers.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account direct te laten verwijderen.

Let op: Je 20plussers eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!