logo Omasexs.nl

Omasexs.nl

Niet tevreden over Omasexs.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Omasexs is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. omasexs berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts omasexs.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor omasexs zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Omasexs review

Omasexs is een neppe datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overladen met veel chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits inkopen waarmee je minimaal voor tien euro een creditbundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op omasexs.nl?

Dus ben je lid van omasexs, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor omasexs.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

omasexs uitschrijven

Je omasexs account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het tandwiel (of surf naar "omasexs.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account te verwijderen.

Let op: Je omasexs eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Steven (65 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Omasexs.nl niet aan Ze misbruiken je fantasieen hier je hoopt gewoon lekker op

Ze misbruiken je fantasieen hier je hoopt gewoon lekker op stap te gaan met een ouwe tang maar dat is een fantasie die niet tot leven komt, ik ga verder zoeken hopend dat ik een site vind waar ik wel lekker op date kan.