logo Dates-gezocht.nl

Dates-gezocht.nl

Niet tevreden over Dates-gezocht.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen aangemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dates-gezocht is een fake casual dating site dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe profielen. De berichten worden beantwoord door eigen berichten centrales. Zie wat experts van dates-gezocht.nl vinden en waarom deze casual dating site wordt afgeraden door ons. Ontdek wat de betere alternatieven zijn voor dates-gezocht, met echte profielen en zonder betaalde chatoperators

Dates-gezocht review

Dates-gezocht is een fictieve datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overladen met soms honderden berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste voor tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze bundels lopen op tot de tweehonderdvijftig euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je betaald per bericht. Uiteraard is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al doen ze veelal overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op Dates-gezocht.nl?

Toevallig een van de gebruikers van dates-gezocht? Wij raden je aan om je ook gewoon profiel te verwijderen en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder nep leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor dates-gezocht.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke sexdating sites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

dates-gezocht profiel verwijderen

Om jouw profiel op dates-gezocht te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op account .
  2. Als tweede druk je op de button "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "dates-gezocht.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigingsmail om je profiel definitief te verwijderen. Na het klikken op de link is jouw profiel definitief verwijderd.

Let op: Je dates-gezocht eventuele tegoed en berichten geschiedenis gaan verloren na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Balthazar (62 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Dates-gezocht.nl niet aan Een date gezocht, ja dan denk je zo gedaan toch op de

Een date gezocht, ja dan denk je zo gedaan toch op de desbetreffende site. Leuk na het inschrijven overspoeld te worden met heel veel berichten van de meest knappe vrouwen. En ook allemaal jong grietjes waar ik niet eens naar op zoek was. Na honderden euro's uitgegeven te hebben kwam toch het wantrouwen naar boven toe. Inmiddels ben ik uitgeschreven en dat voelt toch wel fijn, dank jullie wel voor de tip over dates-gezocht.nl