logo Ambiga.nl

Ambiga.nl

Niet tevreden over Ambiga.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ambiga is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. ambiga berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts ambiga.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ambiga zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ambiga review

Ambiga is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je minimaal tien euro een creditpakket moet kopen. Deze prijzen lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je koopt hoe minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al beweren ze veelal dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op ambiga.nl?

Dus ben je een gebruiker van ambiga, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor ambiga.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

ambiga uitschrijven


Je ambiga account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "ambiga.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je ambiga eventuele tegoed ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!