logo Onlinesexscoren.nl

Onlinesexscoren.nl

Niet tevreden over Onlinesexscoren.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onlinesexscoren is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. onlinesexscoren berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts onlinesexscoren.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor onlinesexscoren zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onlinesexscoren review

onlinesexscoren.nl is een seksdating site wat gebruik maakt van door hun zelf gemaakte fake profielen. Dit wordt tevens ook vermeldt onder aan hun website verborgen in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op onlinesexscoren zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van chatberichten moet je een vergoeding betalen per bericht. Daarnaast worden de reacties die je krijgt automatisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je hierop reageerd wordt het bericht beantwoord door een ingehuurde chatoperator. Deze mensen krijgen gewoonlijk een vergoeding per bericht dat ze versturen. Daarnaast word je binnen de kortste keren na het activeren van je account overspoeld door soms honderden chatberichten van dit soort neppe gebruikers. Hierbij gaat het vooral om aanlokkelijke dames.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben, met daarbij een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chatberichten zijn minimaal €0,75 per berichtje. Daarvoor moet je dan wel eerst een bundel inkopen van €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk €1,- per bericht. Echter is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te scoren met de profielen van onlinesexscoren. Al beweren ze vaak dat ze juist wel willen daten. Daarentegen hebben deze chatters als enige doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op onlinesexscoren.nl?

Heb je je al geregistreerd op onlinesexscoren, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel goedkopere datingsites waar je wel echte seks dates kunt vinden. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2000 erotische dating sites de beste alternatieven voor onlinesexscoren.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van fake profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Ron (20 jaar) 19 Jul 2018
Ik raad Onlinesexscoren.nl niet aan Deze website is mede bedoeld voor het tot stand brengen

Deze website is mede bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk. (dat staat er op hun site)Dan heb je een keus: Akkoord en doorgaan of verlaat website. Die keus is niet moeilijk!Niemand die zijn geld uitgeeft aan fake profielen lijkt mij.

auteur van de beoordeling
Wiegert (53 jaar) 14 Jun 2018
Ik raad Onlinesexscoren.nl niet aan Mijn naam is Rocco en ik ben goed in de maling genomen op

Mijn naam is Rocco en ik ben goed in de maling genomen op onlinesexscoren.nl