logo Affaireprikbord.nl

Affaireprikbord.nl

Niet tevreden over Affaireprikbord.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Affaireprikbord is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. affaireprikbord berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts affaireprikbord.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor affaireprikbord zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Affaireprikbord review

affaireprikbord.nl is een erotisch dating platform wat gebruik maakt van zelf ontwikkelde nep profielen. Dit wordt bevestigd onderaan de website verstopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op affaireprikbord zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je een vergoeding betalen per chatbericht. Daarbij worden de berichten die je krijgt systematisch verstuurd door hun zelf. Zodra je op zo een chat in gaat wordt dit bericht beantwoord door een betaalde chatter. Deze personen krijgen over het algemeen een vergoeding per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Waarschijnlijk word je direct na de registratie overdonderd door de vele chat verzoekjes van dit soort zelf gemaakte leden. Hierbij gaat het vooral om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen deze profielen je het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een ontmoeting in de planning. Natuurlijk is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van berichtjes zijn minimaal €0,75 per bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een creditpakket kopen van ten minste €74,99. Anders betaal je al snel meer dan €1,- per berichtje. Desondanks is het in alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de leden op affaireprikbord. Al laten ze bijna altijd overkomen dat ze juist wel je te willen ontmoeten. Doch hebben deze chatoperators als enige doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op affaireprikbord.nl?

Ben jij een van de leden van affaireprikbord, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Tenslotte bestaan er wel betere websites waar je wel echte seks dates kunt vinden. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit bijna 3000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor affaireprikbord.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze partijen geen gebruik van nep profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames.