logo Datingoproep.nl

Datingoproep.nl

Niet tevreden over Datingoproep.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingoproep is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. datingoproep berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingoproep.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingoproep zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingoproep review

Datingoproep is een fake datingwebsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overspoeld met veel berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je betaald des te minder je hoeft te betalen. Daarna is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op datingoproep.nl?

Dus ben je een van de leden van datingoproep, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor datingoproep.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

datingoproep uitschrijven

Je datingoproep account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "datingoproep.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je datingoproep eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!