logo Flirtavontuur.nl

Flirtavontuur.nl

Niet tevreden over Flirtavontuur.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtavontuur is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. flirtavontuur berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts flirtavontuur.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtavontuur zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtavontuur review

flirtavontuur.nl is een erotische datingsite dat gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde neppe members. Dit wordt ook bevestigd helemaal onderin de website verstopt tussen de kleine lettertjes. Zo wordt er benoemd: "De profielen op flirtavontuur zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het versturen van berichtjes moet je een vergoeding betalen per chatbericht. Daarbij worden alle berichten die je ontvangt automatisch verstuurd door een soort robot. Zodra je op zo een berichtje in gaat wordt het bericht beantwoord door een ingehuurde chat operator. Deze chatters krijgen over het algemeen een vergoeding per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Vaak word je meteen na de aanmelding overrompelt door soms honderden chat berichtjes van dit soort neppe gebruikers. Daarbij gaat het in bijna alle gevallen om aanlokkelijke dames.

Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de gedachte te geven interesse in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in het vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van echte ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chat berichtjes zijn ten minste 75 cent per berichtje. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een bundel vooruitbetalen van minstens €74,99. Anders betaal je al snel €1,- per chatbericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de profielen van flirtavontuur. Al wekken ze meestal de indruk dat ze maar al te graag je te willen ontmoeten. Kort samengevat hebben deze profielen als enige doel om je zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op flirtavontuur.nl?

Ben je al gerigistreerd op flirtavontuur, dan adviseren onze experts om je daar ook meteen weer uit te schrijven. Daarentegen bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte erotische dates kunt hebben. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 seks datingsites de beste alternatieven voor flirtavontuur.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze partijen geen gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames.