logo 35plusvrouwen.nl

35plusvrouwen.nl

Niet tevreden over 35plusvrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen beheerd door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

35plusvrouwen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. 35plusvrouwen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 35plusvrouwen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 35plusvrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

35plusvrouwen review

35plusvrouwen is een neppe datingsite met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits kopen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je betaald per bericht. Uiteraard is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op 35plusvrouwen.nl?

Dus ben je lid van 35plusvrouwen, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fake leden. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor 35plusvrouwen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste past bij wat je zoekt.

35plusvrouwen account verwijderen

Je 35plusvrouwen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "35plusvrouwen.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account direct te laten verwijderen.

Let op: Je 35plusvrouwen eventuele tegoed raak je wel hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Roob31 (31 jaar) 14 mei 2019
Ik raad 35plusvrouwen.nl niet aan De site werdt goed beschreven maar daar klopt helemaal

De site werdt goed beschreven maar daar klopt helemaal niks van een uurtje chatten loopt al gauw uit op tientallen euros kwijt aan niets echt neem het van mij aan begin er niet aan!