logo Onlinegratisdatingsite.nl

Onlinegratisdatingsite.nl

Niet tevreden over Onlinegratisdatingsite.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Onlinegratisdatingsite is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. onlinegratisdatingsite berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts onlinegratisdatingsite.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor onlinegratisdatingsite zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Onlinegratisdatingsite review

Onlinegratisdatingsite is een fictieve dating site met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overspoeld met veel chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het meestal gaat om dames. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je koopt hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op onlinegratisdatingsite.nl?

Dus ben je ingeschreven op onlinegratisdatingsite, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor sex dating met echte profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor onlinegratisdatingsite.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

onlinegratisdatingsite profiel verwijderen

Je onlinegratisdatingsite account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "onlinegratisdatingsite.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je onlinegratisdatingsite eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je account!