logo Gelijkflirten.nl

Gelijkflirten.nl

Niet tevreden over Gelijkflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gelijkflirten is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gelijkflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gelijkflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gelijkflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gelijkflirten review

Gelijkflirten is een fictieve datingsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overladen met tig tallen chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe vrouwen. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waarmee je minimaal tien euro een bundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te hebben, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op gelijkflirten.nl?

Dus ben je ingeschreven op gelijkflirten, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder nep profielen. Uiteraard hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor gelijkflirten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

gelijkflirten account verwijderen


Je gelijkflirten account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "gelijkflirten.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt meteen verwijderd.

Let op: Je gelijkflirten eventuele contact punten ben je wel kwijt na het deactiveren van je account!