Screenshot van Neuksex.nl

Neuksex.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen worden voornamelijk gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door operators en bots Not Safe!

Neuksex is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. neuksex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neuksex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neuksex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neuksex review

Neuksex is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overladen met vele chatberichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je credits inkopen waarmee je minstens €10,- credits moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op neuksex.nl?

Dus ben je een van de profielen op neuksex, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor neuksex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

neuksex profiel verwijderen


Je neuksex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "neuksex.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je neuksex eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt hierna!