logo Geilemilfjes.nl

Geilemilfjes.nl

Niet tevreden over Geilemilfjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilemilfjes is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. geilemilfjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geilemilfjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geilemilfjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geilemilfjes review

Geilemilfjes is een fictieve datingsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je aanmelding overspoeld met vele berichten van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minstens 10 euro credits moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je per bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op geilemilfjes.nl?

Dus ben je aangemeld op geilemilfjes, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor casual dating zonder gemodereerde leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor geilemilfjes.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

geilemilfjes profiel verwijderen

Je geilemilfjes account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel-icoon (directe link "geilemilfjes.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je geilemilfjes eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Onno (51 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad Geilemilfjes.nl niet aan Ik ben helemaal gek op milfjes en vooral als ze bloed en

Ik ben helemaal gek op milfjes en vooral als ze bloed en bloedgeil zijn. Ze laten je geloven dat je binnen de kortste keren een date hebt. Da's natuurlijk het werk van een chatoperator.