SwingercontactReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
swingercontact.nl review
one stars rating mobile
186 x beoordeeld
 • Profielen zijn gecreëerd door deze website zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen per verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale

  niet safe!

swingercontact review

swingercontact is een sex datingsite met voornamelijk neppe profielen die ze zelf hebben gemodereerd. De chat berichten die je ontvangt worden in bijna alle gevallen verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor een commissie over de verstuurde berichten ontvangen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om te reageren, want zodra je op een van die chatberichten wilt antwoorden moet je hiervoor betalen per verstuurd bericht. Bovendien moet je dan ook eerst een aantal credits inkopen van op z'n minst meer dan zeventien euro, oplopend tot aan de 219,50 euro . Hoe duurder de creditpakket des te lager de kosten per chatbericht. Daarentegen betaal je met het grootste credit-pakket nog gewoon €1,10 per verstuurd bericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je maar liefst 1,75 euro per berichtje. Daarna is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte afspraakjes te hebben met de profielen op deze site al laten ze vaak genoeg overkomen dat dat gewoon kan.

Ingeschreven op Swingercontact.nl?

Dus ben je ingeschreven op swingercontact, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fake leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor swingercontact.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

swingercontact uitschrijven

Meestal maken sites als swingercontact.nl het hun leden zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Natuurlijk wisten de experts de juiste stappen te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je swingercontact profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Als tweede surf je naar: "http://swingercontact.nl/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap te verwijderen

Let op: Je swingercontact eventuele tegoed en berichten vervallen direct na het deactiveren van je account!

Swingercontact alternatieven zonder fake profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Swingercontact.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Wies
1 review
one star rating Vrijdag 20 Juli 2018

Zo vaak gevraagd wanneer we nou naar een swingersclub zouden gaan maar niemand die tijd had. Ik ben best wel goedgelovig maar volgens mij word ik in de zeik genomen. Maar ik twijfel nog een heel klein beetje of er niet echte profielen tussen zitten. Ik twijfel enorm en heb nog kredieten staan. Ik lees ook nog geen ervaringen van andere mensen. Poe, wat is het lastig wat ik moet doen. Ik ga wel wat minder geld uitgeven en wat zuiniger met de kredieten om te gaan. Alles op safe totdat ik van andere hoor, lees is dit geval dat er meerdere mensen last hebben van fake profielen

Slechte ervaring Man
Verliefd
1 review
one star rating Zaterdag 4 Augustus 2018

Ik ben al ruim 3 weken lid van swingerscontact en heb daar een leuk meisje leren kennen waar ik veel mee praat. Nu zie ik ineens dat deze site vol zit met neppe profielen en begin me toch zorgen te maken. Dat is dus de reden waarom zei liever niet op whatsapp verder wilde praten en mij maar laat betalen voor dure berichtjes! Hier ga ik dus geen geld meer uitgeven, als ze mij echt zo leuk vind als ik haar dan zal ze op whatsapp komen ze heeft mijn nummer. Bedankt in ieder geval voor deze review, ik zal voortaan eerst onderzoek doen naar de datingwebsite!

Slechte ervaring Man
TheViking
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Ik heb tig keer gevraagd wanneer de ontmoeting was om samen te doen waarvoor we ingeschreven zijn en dat is om contact te maken met swingers. Alleen geen swingen en alleen maar praatjes. Daar zijn geen serieuze mensen te vinden.

Slechte ervaring Man
Karol
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Na een maand geef ik het op, elke keer lopen de gesprekken op niets uit en kost het alleen maar tijd. Ik weiger hier verder energy in te steken want dit kost mij ook gewoon tijd.

Slechte ervaring Man
Ezra
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Er zitten geen swingers op de site, ik zit al maanden met mijn partner te zoeken op diverse websites en we hebben er een hoop credit doorheen gejast maar hier is daar niks van gekomen.

Slechte ervaring Man
Nick
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Elke chat is hetzelfde liedje afspreken word maar uitgesteld terwijl je daarom op een swingers website om gewoon tot een date te komen.

Slechte ervaring Man
Bramm
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

ik ben wel zn swinger. al is het moeilijk voor elkaar te krijgen in het dagelijks leven want je loopt niet zomaar naar mensen toe om het te vragen. dus ik dacht dat deze site wel handig zou zijn. maar dit komt ook nerges op uit ...