logo Britishmatures.co.uk

Britishmatures.co.uk

9
Niet tevreden over Britishmatures.co.uk? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Britishmatures is een seks datingsite met neppe profielen. Tevens worden berichtjes beantwoord door eigen chat operators. Ondervind wat de experts over britishmatures.co.uk zeggen en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door ons. Zie wat de meest betrouwbare datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chatoperators

britishmatures review

britishmatures is een sex datingsite met daarop neppe profielen die door deze site zelf worden aangemaakt. De berichten op je account worden voornamelijk geschreven door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om te reageren, want wanneer je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per berichtje. Bovendien moet je meteen een duur creditpakket kopen van op z'n minst 17,50 euro tot over de 200 euro per creditbundel. Hoe duurder de creditbundel des te lager de kosten per verstuurd chatbericht. Daarentegen zijn de kosten met de duurste credit-bundel nog gewoon ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je maar liefst een euro vijfenzeventig per bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de profielen op deze datingwebsite al wekken ze meestal de indruk dat het gewoon kan.

Ingeschreven op Britishmatures.co.uk?

Toevallig een van de gebruikers van britishmatures? Ons advies is om je daar uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fake profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor britishmatures.co.uk. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

britishmatures uitschrijven

Vaak maken dit soort datingsites het de leden bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Tevens lees je over terug tussen de veel gestelde vragen. Om je profiel te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede klik op het kleine pijltje naar benden, rechts van je profielfoto of naam bovenaan de pagina. Er verschijnt nu een nieuw menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Op de instellingen pagina scroll je helemaal naar onder. Klik daarna op de button “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je account definitief te verwijderen

Let op: Je britishmatures eventuele credits en berichten geschiedenis komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!