logo Rijpedameszoekensex.nl

Rijpedameszoekensex.nl

13
Niet tevreden over Rijpedameszoekensex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpedameszoekensex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. rijpedameszoekensex berichten worden beantwoord door berichten centrale. Lees waarom onze experts rijpedameszoekensex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpedameszoekensex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpedameszoekensex review

rijpedameszoekensex.nl is een casual datingsite wat gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde nep leden. Dit wordt ook bevestigd helemaal onderin de website verstopt in het midden van de onduidelijke tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op rijpedameszoekensex zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het beantworden van chat berichten moet je geld betalen per berichtje. Tevens worden de chats die je krijgt automatisch verstuurd door de website zelf. Zodra je hierop reageerd wordt dit berichtje gevoerd met een chatoperator. Deze mensen krijgen over het algemeen een vaste commissie per bericht dat ze ontvangen of versturen. Gewoonlijk word je direct na de registratie overspoeld door soms honderden berichtjes van dit soort gemodereerde leden. Hierbij gaat het meestal om aanlokkelijke dames.

Niettemin proberen de chatoperators je allemaal de gedachte te geven ontzettend veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in de planning. Uiteraard is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van berichtjes zijn minimaal 0,75 euro per bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een bundel kopen van minstens €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk €1,- euro per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben met de profielen van rijpedameszoekensex. Al poberen ze in de meeste gevallen de indruk te wekken dat ze heel graag willen afspreken. Doch hebben deze chatoperators als doel om jou zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op rijpedameszoekensex.nl?

Ben je een van de gebruikers van rijpedameszoekensex, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Tenslotte bestaan er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte seksdates kunt hebben. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt en uit bijna 3000 sexdating sites de beste alternatieven voor rijpedameszoekensex.nl geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
1 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sander57 (57 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Rijpedameszoekensex.nl niet aan Wil gewoon een leuke date met een oudere damen stop met

Wil gewoon een leuke date met een oudere damen stop met mij aan het lijntje houden.