logo Privesexopname.nl

Privesexopname.nl

Niet tevreden over Privesexopname.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Privesexopname is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. privesexopname berichten worden beantwoord door chat operator. Lees waarom onze experts privesexopname.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor privesexopname zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Privesexopname review

privesexopname.nl is een seks datingsite wat gebruik maakt van zelf gemodereerde neppe members. Dit vermelden ze onderaan de pagina verborgen in de kleine lettertjes. Zo zeggen ze: "De profielen op privesexopname zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je een vast bedrag betalen per bericht. Tevens worden alle berichtjes die je krijgt systematisch verstuurd door hun zelf. Wanneer je daarop reageerd wordt het berichtje gevoerd met een chat operator. Deze chatters krijgen veelal een vast percentage per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. Daarbij word je binnen een paar minuten na het activeren van je account overladen door binnenstormende chatberichtjes van deze neppe profielen. Tevens gaat het vooral om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in jou te hebben, en daarbij een ontmoeting in . Natuurlijk is het hebben van echte dates niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden en versturen van chatberichten zijn minimaal €0,75 per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel een creditpakket inkopen van €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk €1,- euro per berichtje. Uiteraard is het in alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen met de profielen op privesexopname. Al doen ze vaak overkomen dat ze heel graag je te willen ontmoeten. Doch hebben deze chat oprators als doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op privesexopname.nl?

Ben je al een gebruiker van privesexopname, dan is ons advies om je daar ook gewoon weer af te melden. Daarentegen zijn er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte seks dates kunt vinden. Bovendien hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 seksdating sites de beste alternatieven voor privesexopname.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze datingsites nooit gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte gebruikers.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Brammetje (23 jaar) 19 Jul 2018
Ik raad Privesexopname.nl niet aan Waar zijn hun gebleven of is het echt waar dat die

Waar zijn hun gebleven of is het echt waar dat die profielen nep waren? Ik had best een leuk contact maar door geldproblemen ben ik even weggeweest. Vind het wel raar dat ze ineens verdwenen zijn en had daar nog credits staan ook