logo Perfectdates.club

Perfectdates.club

Niet tevreden over Perfectdates.club? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Perfectdates is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. perfectdates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts perfectdates.club afraden en zie wat de betere alternatieven voor perfectdates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Perfectdates review

Perfectdates is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met vele chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Desondanks is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al beweren ze vaak genoeg dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op perfectdates.club?

Dus ben je een van de gebruikers van perfectdates, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor perfectdates.club. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke sexdating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

perfectdates uitschrijven


Je perfectdates account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "perfectdates.club/delete_account").

  4. Klik daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je perfectdates eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je profiel!