NeukdatingeuReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
neukdating.eu review
one stars rating mobile
141 x beoordeeld
 • Profielen worden ontwikkeld door de dating site zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen voor ieder verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

neukdating-eu review

neukdating-eu is een dating site dat gebruik maakt van neppe profielen die door hen zelf worden gecreëerd. De chat berichten die je ontvangt worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een commissie over de door hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd. Daarvoor moet je dan meteen een creditpakket aankopen van ten minste meer dan 17 euro, oplopend tot meer dan 200 euro . Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de kosten per verstuurd bericht. Desondanks zijn de kosten met de duurste creditbundel als nog tenminste €1,10 per chatbericht. Bij de goedkoopste creditpakket kost het je zomaar €1,75 per verstuurd bericht. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen al zeggen ze meestal dat dit wel mogelijk is.

Ingeschreven op Neukdating.eu?

Toevallig aangemeld op neukdating-eu? Wij adviseren je om je hier ook per direct profiel te verwijderen en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder fictieve gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor neukdating.eu. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credit tegoed te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

neukdating-eu account verwijderen

Vaak maken sites als deze het gebruikers vrijwel onmogelijk om je er weer uit te schrijven. Uiteraard wisten de experts de snelste methode te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Om je profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Vervolgens ga je direct naar: "http://neukdating.eu/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres en wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je lidmaatschap te verwijderen
 5. Belangrijk! Als laatst vragen ze toestemming om jouw email adres te gebruiken om je na het uitschrijven op de hoogte te kunnen stellen. Druk op de "ANNULEREN" button om jouw account +e-mail-adres gegevens permanent te verwijderen uit hun systeem.

Let op: Je neukdating-eu eventuele tegoed en chat berichten gaan verloren na het deactiveren van je account!

Neukdating-eu alternatieven zonder fake profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
#4
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Neukdating.eu
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
LetOp
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Neukdating zeggen ze, laat me niet lachen. Mijn beste maat doet er niets aan maar hun hebben zijn leven verwoest. Die jongen zit in de put, emotioneel en financieel. Ik moest voor mijn gevoel iets doen en daarom moet ik mensen op de hoogte stellen van de praktijken die ze eropna houden. Ze lokken je met valse beloftes, pakken je in en houden je dagen, weken en jaren aan het lijntje. U bent gewaarschuwd lieve mensen, kijk echt uit en trap er liever niet in!!

Slechte ervaring Man
sjon
1 review
one star rating Maandag 13 Mei 2019

Zoveel tijd in de website en dames gestopt om er alleen maar achter te komen dat het niet is 'toegestaan' om af te spreken nou dat staat nergens aangegeven dus dat zijn leugens...

Slechte ervaring Man
Seth
1 review
one star rating Zaterdag 18 Mei 2019

Ze voelt zich niet op haar gemak om af te spreken maar meer als 300,- crediet opeisen dat was helemaal prima. GELD KLOPPERIJ!

Slechte ervaring Man
Tigo
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

ik krijg de hele dag allerlei spam op mijn computer sinds ik op deze site ben geweest. allemaal websites die zomaar open gaan. zn toolbar boven in mijn scherm die niet weg gaat.