Screenshot van Secondsexlovers.nl

Secondsexlovers.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Secondsexlovers-nl is een nep datingsite die gebruik maken van zelf ontwikkelde fictieve profielen. Ook worden berichten beantwoord door eigen chatters. Kom er achter wat experts van secondsexlovers.nl vinden en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door experts. Ondervind wat de betere alternatieven zijn voor secondsexlovers-nl, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chatters

Secondsexlovers-nl review

Secondsexlovers-nl is een neppe dating website die gebruik maken van door hunzelf gemaakte neppe profielen. Daarnaast worden conversaties verstuurd en beantwoord door betaalde chatters die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met veel berichten van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waarmee je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €250,- per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je betaald per bericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al doen ze vaak overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op Secondsexlovers.nl?

Toevallig een van de gebruikers van secondsexlovers-nl? Wij raden je aan om je hier profiel te verwijderen en het gewoon is te proberen bij de betere website voor casual dating met echte leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor secondsexlovers.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites het beste past bij wat je zoekt.

secondsexlovers-nl account verwijderen

Om je inschrijving op secondsexlovers-nl te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je secondsexlovers-nl-profiel.
  2. Daarna klik je op "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "secondsexlovers.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst ontvang je de bevestigingslink om je account meteen te verwijderen. Na het klikken op de link wordt jouw registratie officieel verwijderd.

Let op: Je secondsexlovers-nl eventuele credits en chat berichten raak je wel direct kwijt na deze aktie!