MilfdatingeuReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
milfdating.eu review
one stars rating mobile
174 x beoordeeld
 • Profielen worden gecreëerd door de beheerders zelf

  niet safe!
 • Een hoge vergoeding betalen voor ieder verstuurd bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

milfdating-eu review

milfdating-eu is een erotische datingsite die gebruik maken van fake profielen die door deze site zelf worden toegevoegd. De berichten worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op zo een bericht wilt ingaan moet je hiervoor €1,90 betalen per verstuurd bericht. Vervolgens moet je dan direct een bundel aankopen van minstens meer dan zeventien euro, oplopend tot aan de bijna 220 euro per transactie. Hoe hoger het aankoop bedrag des te lager de prijs per credtis. Daarentegen betaal je bij de duurste credit-bundel als nog wel meer dan 1 euro per berichtje. Bij de meest voordelige aankoop kost het je zomaar 1,75 euro per chatbericht. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om echte dates te scoren met de profielen op deze site al beweren ze veelook al dat dat wel gewoon kan.

Ingeschreven op Milfdating.eu?

Dus ben je een van de leden van milfdating-eu, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder nep leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor milfdating.eu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

milfdating-eu account verwijderen

Vaak maken dit soort dating sites het hun gebruikers zo onduidelijk mogelijk om je hier uit te schrijven. Desondanks wisten de experts de juiste stappen te vinden om je milfdating-euprofiel te verwijderen. Je milfdating-eu profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Daarna ga je naar de directe link: "http://milfdating.eu/user/area/deactivate".
 3. Vul je email adres in waarmee je bent geregistreerd.
 4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je milfdating-eu eventuele resterende credits en berichten gaan verloren hierna!

Milfdating-eu alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Milfdating.eu
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
WouterUtrecht
1 review
one star rating Zaterdag 21 Juli 2018

Die mogen van mij aan het gas! Ik had al grote twijfels maar die zijn direct bevestigd in de eerste paar berichten!

Slechte ervaring Man
Melvin
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Ik geef ze twee sterren, misschien dat er vast en zeker een milf tussenzit die het meent. Alleen heb ik er geen zin want het kost mij te veel geld om te zoeken naar een speld in een hooiberg. Ik heb leuke wisselende contacten gehad met vrouwen en ik voelde echt wel een klik. De seksvoorkeuren kwamen ook vaak overeen en heb geen vreemde wensen. Wel een eis, dat is een milf zijn, meer niet. Alles is telkens besproken alleen is er nooit tijd voor volgens de vrouw. Of ze willen mij nog beter leren kennen, vind ik goed hoor maar dan wel bellen of zoiets. Nooit op ingegaan dus kan je weer zien dat het allemaal niet echt is. In ieder geval niet een vrouw die het meent met mij.

Slechte ervaring Man
Erik30
1 review
one star rating Maandag 13 Mei 2019

Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven echt wat een oplichterij! elke profiel die je spreekt lijkt op een robot of een vent hier klopt helemaal niets van bah!

Slechte ervaring Man
Nolan
1 review
one star rating Dinsdag 21 Mei 2019

Ik denk niet dat ik hier ook maar 1 echte dame heb gesproken, mocht het wel zo zijn dan zit er achter elke chat dezelfde dame.

Slechte ervaring Man
Adam
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

ik weet niet of het aan mij ligt maar heb echt het gevoel alsof de berichten die ik krijg door een computer worden geschreven. heel vaak word er niet gereageerd op wat ik zeg of word er een heel verhaal na 2 seconde verstuurd wat mij onmogelijk lijkt.