MatchwereldnetReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
matchwereld.net review
one stars rating mobile
138 x beoordeeld
 • Profielen worden gemodereerd door de dating site zelf

  niet safe!
 • Veel geld betalen bij elk verzonden bericht

  niet safe!
 • De berichten worden beantwoord door chatoperators

  niet safe!

matchwereld-net review

matchwereld-net is een datingsite met voornamelijk fictieve profielen die deze site zelf hebben toegevoegd. De berichtjes die je ontvangt worden voornamelijk verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om te reageren, want wanneer je op zo een bericht wilt ingaan moet je daarvoor een bedrag betalen per verstuurd bericht. Daarvoor moet je ook meteen een dure bundel aankopen van minimaal zeventien euro en vijftig cent tot meer dan 200 euro per aankoop. Hoe groter de creditpakket des te lager de kosten per verstuurd berichtje. Anderzijds zijn de kosten met de hoogste creditbundel als nog gewoon ruim één euro per chatbericht. Bij de meest voordelige aankoop betaal je zelfs zomaar € 1,75 per berichtje. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen via deze datingwebsite al beweren ze veelook al dat het wel zo is.

Ingeschreven op Matchwereld.net?

Toevallig een van de profielen op matchwereld-net? Wij raden je aan om je daar per direct uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating met echte leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor matchwereld.net. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

matchwereld-net account verwijderen

Vaak maken dit soort seks datingsites het gebruikers zo onduidelijk als mogelijk om je profiel te verwijderen. Natuurlijk wisten de experts de snelste weg te vinden om je matchwereld-netprofiel te verwijderen. Om je profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

 1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op de website.
 2. Vervolgens ga je direct naar: "http://matchwereld.net/user/area/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres in waarmee je bent ingelogd.
 4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je lidmaatschap definitief te verwijderen

Let op: Je matchwereld-net eventuele credittegoed en berichtjes ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Matchwereld-net alternatieven zonder nep profielen

#1
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#2
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#3
Novamora.nl one stars rating
4779 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Niet Betalen per Bericht
 • Géén Chat Operators
#4
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Matchwereld.net
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Noel
1 review
one star rating Dinsdag 24 Juli 2018

Hoeveel matchen kun je niet hebben, bijna honderd per dag terwijl ik niet eens een profielfoto hebt. Ik heb aan elke vrouw verteld dat ik een foto geef van mezelf als ze met een passend voorstel zouden komen maar geen een komt met een passend voorstel. Dan hou je dus de boot af omdat je fictief bent en zo aan je centjes komt. Een een is nog altijd twee! Als je het toch wilt proberen, probeer dan iets te vinden waardoor je echter komt of ze wel echt zijn of fictief. Als je dat doet dan zal het je niet te veel kosten, doe je dat niet en ben je eigenwijs dan kunnen de kosten flink oplopen en het is niet goedkoop daar.

De kosten voor de creditpakketten zijn als volgt,

Prijs per bericht

500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

Ik vind de prijzen enorm naar de verhouding voor wat je krijgt aangeboden. Vooral als je alleen te maken hebt met fictieve profielen. Weet waar je aan begint, doe je het denk dan aan mijn tip.

Slechte ervaring Man
SurfDude
1 review
one star rating Dinsdag 23 April 2019

Wat erg veel matches zijn daar te vinden, te mooi om waar te zijn. Ze waren allemaal een match maar toch willen ze je leren kennen. Concrete afspraken worden er niet gemaakt en ontwijken op een sluwe manier je vragen

Slechte ervaring Man
Robbert7
1 review
one star rating Donderdag 2 Mei 2019

Dit concept ken ik nou wel, al deze type sites zijn hetzelfde verdienmodel. Verleiden tot het versturen van berichten en dat zo lang mogelijk volhouden. Vaak een match maar verder gebeurd er helemaal niets.

Slechte ervaring Man
Roland
1 review
one star rating Woensdag 15 Mei 2019

Het ligt allemaal al zo voor de hand maar elke keer wil ik het toch proberen omdat ik prachtige profielen voorbij zien komen nou doe het niet er wordt grof verdient op je en je krijgt er niks voor terug.

Slechte ervaring Man
Tobias
1 review
one star rating Dinsdag 28 Mei 2019

Je hebt tientallen matches daar is niet over gelogen maar als je met elke match niks kan bereiken omdat afspreken niet toegestaan is volgens de website is het allemaal een beetje waardeloos.