logo Laatjepijpen.nl

Laatjepijpen.nl

Niet tevreden over Laatjepijpen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Laatjepijpen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. laatjepijpen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts laatjepijpen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor laatjepijpen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Laatjepijpen review

Laatjepijpen is een neppe dating website met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je meteen na je registratie overspoeld met tientallen reacties van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro een creditpakket moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op laatjepijpen.nl?

Dus ben je aangemeld op laatjepijpen, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor sexdating zonder fake profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor laatjepijpen.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

laatjepijpen uitschrijven


Je laatjepijpen account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "laatjepijpen.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je laatjepijpen eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Riley (35 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Laatjepijpen.nl niet aan Ik heb de website gezien en kan haast niet geloven dat er

Ik heb de website gezien en kan haast niet geloven dat er mensen zijn die geld hierin hebben gestoken. Of je een date zou kunnen vinden om je te laten pijpen, lol. Dit soort sites zijn er om credits van je af te snoepen en vaak ook kost het versturen van berichten extreem duur. Maar ook is dit onderwerp besproken bij Kassa.