logo Paskamersex.nl

Paskamersex.nl

Niet tevreden over Paskamersex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Paskamersex is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. paskamersex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts paskamersex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor paskamersex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Paskamersex review

Paskamersex is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je aanmelding overrompelt met vele reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waardoor je op z'n minst €10,- credits moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je betaald des te minder je per bericht betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op paskamersex.nl?

Dus ben je een van de leden van paskamersex, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor paskamersex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

paskamersex account verwijderen

Je paskamersex account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "paskamersex.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je paskamersex eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!