logo Buurtsexen.eu

Buurtsexen.eu

Niet tevreden over Buurtsexen.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gegenereerd door de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten bij elk (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Buurtsexen-eu is een datingsite met fake profielen. De berichtjes worden tevens beantwoord door eigen berichten centrales. Kom er achter wat onze experts over buurtsexen.eu zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door experts. Ontdek wat de betrouwbare casual datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder neppe berichten van chatoperators

buurtsexen-eu review

buurtsexen-eu is een casual dating site met voornamelijk fake profielen die zij zelf hebben gemodereerd. De reacties die je ontvangt worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters worden getraind om een gesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op een van die chatberichten wilt reageren moet je hiervoor betalen per berichtje. Daarnaast moet je ook eerst een heel creditpakket aankopen van op z'n minst meer dan 17 euro tot over de 200 euro . Hoe prijziger de credit pakket des te lager de uitgaven per credtis. Des al niet te min zijn de kosten met het grootste creditbundel nog gewoon €1,10 per chatbericht. Bij de meest voordelige creditpakket betaal je maar liefst een euro vijfenzeventig per bericht dat je verstuurd. Ten slotte is het bij alle profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen via deze datingsite al beweren ze bijna altijd dat het wel mogelijk is.

Ingeschreven op Buurtsexen.eu?

Toevallig een van de profielen op buurtsexen-eu? Ons advies is om je ook meteen uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fake gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor buurtsexen.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

buurtsexen-eu profiel verwijderen

Vaak maken dit soort casual dating websites het gebruikers zo onduidelijk mogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten onze experts de makkelijkste manier te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Om je buurtsexen-eu account te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Als tweede surf je naar: "http://buurtsexen.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je je hebt aangemeld.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel te verwijderen

Let op: Je buurtsexen-eu eventuele credits en chat gesprekken vervallen direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Thijmen (20 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Buurtsexen.eu niet aan Met van die titels denk je lekker in de buurt een snel

Met van die titels denk je lekker in de buurt een snel seks hebben maar dat gebeurt gewoon niet en dan moet je maar weten vanaf het begin.

auteur van de beoordeling
Arjan (43 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Buurtsexen.eu niet aan De gesprekken slaan echt nergens op dit zijn geen dames

De gesprekken slaan echt nergens op dit zijn geen dames maar getrainde chatters zoals ik eerder van heb gehoord ben blij dat ik er optijd bij ben.

auteur van de beoordeling
Wilbert (71 jaar) 02 mei 2019
Ik raad Buurtsexen.eu niet aan Buurtsexen is niet mogelijk heb ik zo

Buurtsexen is niet mogelijk heb ik zo ervaren. Ben een half jaar actief lid geweest en heb nooit iemand mogen ontmoeten.

auteur van de beoordeling
Snikkel (51 jaar) 23 Apr 2019
Ik raad Buurtsexen.eu niet aan Ingeschreven en veel nietszeggende berichten die nergens

Ingeschreven en veel nietszeggende berichten die nergens naartoe leiden. Had wel het vermoeden, maar ja, inschrijven is gratis. Wie niet waagt wie niet wint

auteur van de beoordeling
Gilberto (31 jaar) 23 Jul 2018
Ik raad Buurtsexen.eu niet aan Sex in je buurt met deze vrouwen gaat niet

Sex in je buurt met deze vrouwen gaat niet werken. Ik vertrouwde het al niet echt en heb twee profielen aangemaakt. Dezelfde vrouw aangesproken en wat deed ze, ze gaf ineens een andere woonplaats op aan mij. Want zeggen dat je in Brabant woont dat kan overal in Brabant zijn. Niet eerst in Eindhoven en tegen het andere profiel van mij zeggen dat ze ik Roosendaal woont. Dat trucje heb ik nogmaals herhaalt bij een tweede vrouw en die deed ook precies hetzelfde.Dus de vrouwen komen helemaal uit de buurt. Pleurt dan lekker gouw op met je neppe fictieve profiel! Kijk maar uit waar je aan begin