logo Findaffaire.nl

Findaffaire.nl

Niet tevreden over Findaffaire.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Findaffaire is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. findaffaire berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts findaffaire.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor findaffaire zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Findaffaire review

Findaffaire is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je aanmelding overladen met tientallen berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je minimaal voor 10 euro een bundel moet kopen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per berichtje betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al beweren ze veelal dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op findaffaire.nl?

Dus ben je een gebruiker van findaffaire, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating met echte gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor findaffaire.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

findaffaire profiel verwijderen

Je findaffaire account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel (directe link "findaffaire.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je findaffaire eventuele credits ben je wel kwijt na deze aktie!