logo Afspreeksex.nl

Afspreeksex.nl

Niet tevreden over Afspreeksex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen aangemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Afspreeksex is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. afspreeksex berichten worden beantwoord door betaalde berichten centrale. Lees waarom onze experts afspreeksex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor afspreeksex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Afspreeksex review

afspreeksex.nl is een erotische datingsite die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. Dit schrijven ze onder aan de pagina weggestopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op afspreeksex zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichtjes moet je geld betalen per chatbericht. Tevens worden de berichten die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door de site zelf. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt dit chatbericht beantwoord door een ingehuurde chatoperator. Deze mensen krijgen vaak een vast bedrag per bericht dat ze versturen of ontvangen. Meestal word je binnen een paar minuten na de inschrijving overladen door binnenstormende chatberichtjes van deze zelf gecreëerde leden. Daarbij gaat het bijna altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven belangstelling in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in de planning. Dit terwijl het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van berichtjes zijn op zijn goedkoopst 75 eurocent per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een bundel kopen van minimaal €74,99. Anderzijds kost het je al snel meer dan €1,- per chatbericht. Uiteraard is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren met de profielen van afspreeksex. Al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze juist graag willen afspreken. Kort samengevat hebben deze chatoperators als doel om je zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op afspreeksex.nl?

Ben je al lid van afspreeksex, dan adviseren wij je om je daar ook direct weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel goedkopere datingsites waar je wel echte seks dates kunt vinden. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2000 erotische dating sites de beste alternatieven voor afspreeksex.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze partijen geen gebruik van fake profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen.