logo Ddating.nl

Ddating.nl

Niet tevreden over Ddating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Ddating is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. ddating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts ddating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ddating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ddating review

Ddating is een fake dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je direct na je inschrijving overladen met tig tallen chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je neemt des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op ddating.nl?

Dus ben je een gebruiker van ddating, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder nep profielen. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor ddating.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke sexdating sites het beste alternatief is voor jou.

ddating account verwijderen


Je ddating account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "ddating.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je ddating eventuele credits verlies je wel direct na het verwijderen van je account!