logo Heterosexcontact.nl

Heterosexcontact.nl

Niet tevreden over Heterosexcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal beheerd door website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Heterosexcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. heterosexcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heterosexcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heterosexcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heterosexcontact review

Heterosexcontact is een fake dating site met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overrompelt met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je op z'n minst 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op heterosexcontact.nl?

Dus ben je ingeschreven op heterosexcontact, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating met echte leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor heterosexcontact.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

heterosexcontact profiel verwijderen


Je heterosexcontact account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de link "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "heterosexcontact.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je heterosexcontact eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Nozem (55 jaar) 04 Jul 2018
Ik raad Heterosexcontact.nl niet aan Als je opzoek bent naar hetero sexcontact of iets anders,

Als je opzoek bent naar hetero sexcontact of iets anders, dan moet iedereen gewoon eerst de algemene voorwaarden doornemen. Ik, maar ik neem aan dat jullie ook willen weten waar je in stapt en waar je jouw knaken aan uitgeeft. Niemand wil toch onnodig geld weggeven aan iets wat niet echt is maar fictief. Het enige doel is ons voorzien van online entertainment en het kopen van credits ligt hiervoor aan de basis. Dus controleer nou gewoon de algemene voorwaarden allemaal en doe niet mee aan entertainment .In ieder geval kan ik mededelen dat heterosexcontact.nl niet echt is. Dat weet ik zelf ook voor 100% en als iedereen nou gewoon even moeite doet hiervoor dan ben je niet onnodig geld aan het weggooien.Het is ook nog op het nieuws geweest allemaal en dat is voor mij de aanzet geweest om op onderzoek uit te gaan. Voor de mensen die het niet hebben gezien, google eens naar de problemen die er zijn omtrent de fictieve wereld van online internetdating.nozem