logo Heteafspraakjes.nl

Heteafspraakjes.nl

Niet tevreden over Heteafspraakjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk ontwikkeld door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Heteafspraakjes is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. heteafspraakjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heteafspraakjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heteafspraakjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heteafspraakjes review

Heteafspraakjes is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je registratie overladen met vele berichten van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal voor tien euro een bundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je neemt hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op heteafspraakjes.nl?

Dus ben je lid van heteafspraakjes, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor heteafspraakjes.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

heteafspraakjes account verwijderen


Je heteafspraakjes account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "heteafspraakjes.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je heteafspraakjes eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Twister (35 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Heteafspraakjes.nl niet aan Wie is er nou niet opzoek naar hete afspraakjes op het

Wie is er nou niet opzoek naar hete afspraakjes op het internet? Hoeveel mensen hebben hete afspraakjes gehad via het internet?