Screenshot van Neukdating.ws

Neukdating.ws

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden bijna alleen gemodereerd door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Neukdating is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. neukdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukdating.ws afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukdating review

Neukdating is een neppe dating site met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je inschrijving overspoeld met vele berichtjes van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst tien euro een creditpakket moet nemen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op neukdating.ws?

Dus ben je lid van neukdating, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor seksdating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor neukdating.ws. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

neukdating account verwijderen


Je neukdating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "neukdating.ws/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je neukdating eventuele tegoed komen direct te vervallen hierna!