logo Buiten-seks.nl

Buiten-seks.nl

Niet tevreden over Buiten-seks.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Buiten-seks is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. buiten-seks berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buiten-seks.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buiten-seks zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buiten-seks review

Buiten-seks is een fake dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je aanmelding overrompelt met tientallen berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal €10,- een creditbundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al zeggen ze meestal dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op buiten-seks.nl?

Dus ben je een gebruiker van buiten-seks, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fictieve leden. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor buiten-seks.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

buiten-seks account verwijderen


Je buiten-seks account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "buiten-seks.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je buiten-seks eventuele credits ben je wel kwijt na deze aktie!