logo Gewonesex.nl

Gewonesex.nl

Niet tevreden over Gewonesex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen beheerd door de site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gewonesex is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. gewonesex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gewonesex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gewonesex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gewonesex review

Gewonesex is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je aanmelding overladen met vele reacties van deze fake profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waarmee je minstens voor 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al doen ze veelal overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op gewonesex.nl?

Dus ben je een van de profielen op gewonesex, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor gewonesex.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze sexdating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

gewonesex account verwijderen


Je gewonesex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "gewonesex.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je gewonesex eventuele tegoed vervallen direct hierna!