BenaughtyReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
benaughty.com review
benaughty.com Review four stars rating mobile
13847 x beoordeeld
 • Er worden géén profielen toegevoegd door de site zelf

  safe!
 • Géén creditsysteem of kosten per (verstuurd) bericht

  safe!
 • Berichten worden verstuurd door de deelnemers zelf

  safe!

BeNaughty.com details analyse

Opgericht Sinds Maart 2003

benaughty is opgericht in maart 2003 en dient sindsdien als datingsite

Populariteit (Hits/Mnd) 13 miljoen+

13 miljoen bezoekers per maand op benaughty

Beveiligingsprotocol SSL

benaughty maakt gebruik van een beveiligde (SSL) verbinding. Je gegevens zijn veilig

Ingeschreven Leden
Man 56%
Vrouw 44%

56 procent van de gebruikers is een man en 44 procent een vrouw

BeNaughty Review

BeNaughty is wereldwijd een van de snelst groeiende (sex) datingsites waardoor dagelijks vele erotische dates tot stand komen. Zo was BeNaughty eerder alleen actief in België, maar sinds kort richt BeNaughty zich ook op de Nederlandse bezoekers opzoek naar stoute (discrete) ontmoetingen!

Zo biedt BeNaughty singles naast de online datingsite ook een speciale dating app aan. Hierdoor kun je veilig en discreet overal in contact komen met andere seks zoekende bij jou in de buurt. Doordat deze datingwebsite erg laagdrempelig is voor vrouwen liggen de verhoudingen man/vrouw profielen vrijwel gelijk. Dit komt mede doordat zij 100% gratis en onbeperkt gebruik kunnen maken van alle voordelen en mogelijkheden. En doordat Be Naughty naast straight singles ook geschikt is voor gay vrouwen en mannen, is dit ook een prima plek om als gebruiker (anoniem) je seksualiteit te kunnen ontdekken. Door het ruime aanbod aan echte gebruikers kun je in vrijwel elke stad makkelijk een geschikte date vinden. Door hun vele eenvoudige zoekhulpmiddelen en premiumfuncties, moedigt BeNaughty ronduit haar gebruikers aan hun seksuele behoeften, fetisjen en ondeugende verlangens na te streven. Mannen en vrouwen van alle oriëntaties kunnen gratis lid worden om te zien wat deze sexy datingsite hen te bieden heeft.

Profielen op BeNaughty

Op BeNaughty.com vindt je aardig wat profielen van echte vrouwen en mannen. Wel kunnen zowel mannen als vrouwen relatief gemakkelijk (gratis) deel nemen en een profiel aanmaken. Hierdoor duiken er zo nu en dan ook profielen op die zij opmerken als nep of commercieel. Echter proberen zij er alles aan te doen om dit tot een minimum te beperken door deze profielen abrupt te blokkeren en te verwijderen uit hun ledenbestand. Daarbij worden in het bijzonder de profielen van vrouwen extra goed gecontroleerd, deze kunnen immers gratis berichten sturen wat spam kan bevatten. Bovendien doen de gebruikers van Be-Naughty ook een melding wanneer zij twijfelen aan de echtheid en oprechtheid van een andere profielen of diens foto's. Overigens zul je hier géén fictieve profielen tegenkomen die door de site zelf worden aangemaakt.

Live Model Profielen

Wel kom je op Be Naughty profielen tegen van cam modellen die in het profiel worden gemarkeerd als "Live Model Profiel". Vrouwen die werken als webcammodel kunnen eveneens een profiel aanmaken op deze website maar dit kun je direct zien door hun profiel markering als een Live Model Profiel. Hou er wel rekening mee dat deze profielen in de zoekresultaten kunnen verschijnen tussen de andere gebruikersprofielen. Deze Live Model Profielen zijn niet aangemaakt door BeNaughty en worden daardoor ook niet door hen gemonitord. Voor de communicatie met Live Model Profielen ben je daarom zelf verantwoordelijk, dit staat ook vermeld in de gebruiksvoorwaarden.

BeNaughty Berichten en Chats

De berchten en chatgesprekken worden verstuurd door de gebruikers zelf en je hoeft hier dan ook niet per bericht te betalen. Ook kun je er als gebruiker zelf voor kiezen om geautomatiseerde berichten naar andere gebruikers te sturen. Hiervoor zijn bepaalde regels en richtlijnen maar worden desondanks niet beperkt tot, flirtcasts of aangepaste berichten. Deze kunnen beschikbaar worden gesteld in de vorm van sjablonen met een vooraf ingevulde tekst, of een aan te passen bericht dat gewijzigd kan worden door de gebruiker zelf. Wanneer zij de inhoud van deze berichten als bedreigend, lasterlijk, misleidend of onveilig beschouwen dan wordt deze inhoud verwijderd en aangepast naar het oorspronkelijke bericht. BeNaughty voert zelf de veiligheidscontroles uit om te voorkomen dat er ongevraagde berichten worden verstuurd met reclames voor producten of diensten van andere.

Berichten van Live model profielen

Naast de berichten van echte gebruikers kun je ook berichten ontvangen van live cam modellen. Mocht je bijvoorbeeld een bericht ontvangen van zo een Live Model Profiel dan is het dus een bericht van een Live Model Profiel en dus niet afkomstig van andere gebruikers van de site. Dit soort berichten moet je dus meer beschouwen als een soort reclamebericht.

BeNaughty Veilig en Discreet?

Op Be Naughty kun je veilig en betrouwbaar daten via een goed beveiligde discrete online omgeving. Zo maakt deze website niettemin gebruik van een geavanceerde anti-fraudesysteem en een streng beveiligingsbeleid. Hierdoor leg je eenvoudig nieuwe contacten waarbij je communicatie ook veilig wordt bewaard.

BeNaughty alternatieven met eveneens echte profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
#4
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals
Vertel ons uw ervaring over BeNaughty.com
Geslacht star rating
Ervaring Man
gentleman44
1 review
four star rating Zondag 22 Juli 2018

Ik betwijfel of alle profielen hier echt zijn alhoewel ik inmiddels wel al twee dames in het echt heb ontmoet. De eerste was een getrouwde dame die zowat 1km bij mij vandaan woont (erg spannend want hebben elkaar stiekem ontmoeten). Bij de tweede vrouw op ongeveer 8km afstand, dus al met al heb ik wel gewoon waar voor mijn geld. Als vrouw is het helemaal gratis maar als man ben je als gratis lid toch best beperkt en je komt minder betrouwbaar over op vrouwen. Maar goed bij de eerste date was ik nog geen betaald lid, dus het is niet onmogelijk.

Persoon vind ik de zoekfuncties goed, ook aardig wat echte profielen. Daarentegen zitten veel van de vrouwen net als wij mannen ook op meerdere sites, dus je kunt hier wellicht wat fotos orienteren en dan elders contact proberen te leggen met zo een dame.

Ervaring Man
Barend..
1 review
three star rating Dinsdag 24 Juli 2018

Onzin! Ik gebruik deze site al wat langer en met een gratis account kun je hier vrijwel niks.. Een maandje premium kost je gewoon 25 euro maar dan kan je alles wel onbeperkt gebruiken, dus ook de chatbox met videochat en prive berichten sturen enzo. Lijkt veel maar op de meeste sites is alles nep en kun je voor dit zelfde bedrag maar hooguit 20 berichtjes sturen. Ook als ik op vakantie ben gebruik ik de app van benaughty voor dates want ze zitten zowat overal met hun leden.

Fijne is wel dat ik goed mobiel ben met mijn Harley Davidson CVO Ultra Limited en daardoor met vrouwen uit heel Nederland en zelfs Belgie kan afspreken, dan heb je wel veel meer keus natuurlijk.

Deze site is een aanrader als je bereid bent daarvoor eenmalig 25 euro te betalen, anders kun je hier vrijwel alleen aapjes kijken of een beetje drooggeilen..

Ervaring Vrouw
thad
1 review
four star rating Zaterdag 28 Juli 2018

Tijdens mijn onderzoekjes naar (sex)dating sites ben ik via een reviewsite ook op BeNaughty terecht gekomen. Er zijn weliswaar kosten aan deze ste verbonden maar die zijn net zo hoog als een normale datingsite als lexa of relatiepl. Geen kosten per bericht en zo. Heb ook nog niet de indruk dat hier veel fake profielen zijn , in ieder geval door de site zelf gegenereerd, wat mensen er zelf allemaal van maken is natuurlijk niet echt te achterhalen als leek.

Dus al met al is deze site een aanrader.. en ik kan wel zeggen dat dat echt een van de zeer weinigen is.

Een minpuntje heeft deze site. Er is ook redelijk wat reclame op de site en helaas zijn daar ook erg veel fake sites bij. Dus let op: Ook al is BeNaughty een goede cq betrouwbare site, dat wil niet zeggen dat alle reclame links op de site dat ook zijn>


BTW waar kan ik de sterretjes aanklikken. BeNaugty geef ik 4 sterren.

Ervaring Man
Jan
1 review
three star rating Woensdag 3 Oktober 2018

Ik denk dat er hier ook wel wat nepaccounts zijn. De chats verlopen in te net Nederlands met lange zinnen. Dat zie je nooit op datingsites. Sla eerst alle tieten en kutjes over en maak dan pas wat selecties, wellicht dan meer kans. Vooralsnog denk ik een bedroevende site, zoals elke van dit soort aanbieders. Beter toch voor de andere kunnen gaan, heb nu al spijt van mijn inleg.

Ervaring Man
free-dater
1 review
four star rating Zaterdag 20 Oktober 2018

LOL! Ben hier zowat de jongste en weet wel gewoon hoe je gratis aan je dates komt via deze site. Ik heb hier gewoon een gratis account en ik zoek alle lekkere wijven op via facebook of instagram. Vaak gebruiken ze de zelfde naam, met woonplaats en andere profiel informatie heb ik ze vaak zo gevonden! :P

Tip! vooral de wat oudere dames vind je makkelijk terug en reageren eigenlijk altijd.

Slechte ervaring Man
Ruud
1 review
one star rating Maandag 11 Februari 2019

Waardeloze site

Ervaring Man
John1945
1 review
three star rating Donderdag 28 Februari 2019

Ik ben een 73 jarige weduwnaar die al jaren geen sex meer heeft gehad .Daarom ben ik nu op zoek naar een lieftallige geile vrouw van boven de 55 jaar , en dan nog het liefst een volslanke vrouw . En de vrouwen van onder de 55 jaar gaan gelijk de prullebak in .

Slechte ervaring Man
Mada48
1 review
one star rating Zondag 3 Maart 2019

Let op bij deze site, je betaalgegevens worden niet verwerkt in een veilige omgeving. Ze registreren dus ook je creditcard veiligheidscode. Als je toch besluit hier een lidmaatschap te nemen, delete dan eerst je profiel. Je krijgt dan een aanbieding, een jaar voor de prijs van een maand. Zegt eigenlijk al genoeg over de kwaliteit van deze site.

Ervaring Man
Brampie
1 review
three star rating Dinsdag 16 April 2019

Ik zoek een gewillige vrouw cq meisje die veel van sex houdt en alles wel wil proberen en die geen problemen heeft met een gehandicapte man die een hersenhandicap heeft maar wel kan lopen en ik heb geen idee hoe oud of jong ik ben het enige wat ik weet is dat ik vrij lang ben en graag iemand zou willen leren kennen die in Raalte woont

Ervaring Man
H.
1 review
five star rating Zaterdag 4 Mei 2019

Ergens begin dit jaar zag ik safedate.nl 's ochtends voor het werk al even op RTL5 voorbij komen. Ik had nogal haast dus kreeg niet precies mee waar het over ging. Een dag later werd het in de ochtend weer herhaald en het was me vrij snel duidelijk dat ik hier is moest gaan kijken. De site victoria milan stond toen als best getest, alleen dacht ik toen dat het bedoeld was voor getrouwde mensen. Benaughty was hier toen de tweede keuze dus daar heb ik me maar ingeschreven.<br/>
Eerst dacht ik dat ik op een webcamsite was beland omdat ik daar wat vrouwen profielen zag met een cam icoontje. Maar toen ik vervolgens wat zoekfilters toepaste om de leden in Rotterdam te kunnen zien, kwamen er direct al wat bekende kopjes voorbij. Hierdoor besloot ik maar voor een discrete foto te gaan vanaf mijn six pack naar beneden. (werkt altijd goed!). Vervolgens heb ik wat profielen van vrouwen uit Rotterdam bekeken en interesse getoond en ben ik weer 3 dagen met mijn ex naar bed geweest als gevolg :P.<br />
Maar goed een aantal dagen later zie ik in de mail dat ik wat reactie heb gehad en ben ik uiteraard gelijk even gaan kijken en zag een lijstje aan berichten. 26 berichten in totaal waarvan 2 van die webcam meiden. Tja ik ben die fake sites gewent daar kreeg ik er 150 per dag, dus stond er niet direct van te kijken. De eerste de beste aangeklikt die online was met een foto van een sexy lichaam, dus gewoon is proberen. Direct weer een reactie terug en zo gingen we die eerste dag tot het ochtend licht door met chatten.<br />
Uiteindelijk kreeg ik van haar een berichtje dat haar ogen begonnen dicht te vallen en dat er overal licht langs de gordijnen naar binnen scheen. Ik heb letterlijk rolluiken voor de ramen, dus het is 100% verduisterd hier, en ik had net een nieuwe Auping boxspring gekocht. Dus ik stelde voor om haar met de auto op te pikken om samen hier bij mij in slaap te vallen.. Hier stemde ze uiteindelijk mee in, en LOL sinds die dag is ze hier gewoon serieus niet meer weggegaan. We hebben gewoon een super goede klik en het is zeker niet meer alleen seks en lusten.<br/>
Ongelooflijk dus, gewoon in 1 keer raak voor mij op Benaughty. En of het met de andere dames ook zo makkelijk was gegaan durf ik niet te zeggen, misschien had ik gewoon mazzel. Ik heb de andere dames geen aandacht meer gegeven, maar zij was toch wel benieuwd wie er gereageerd hadden. Bij ongeveer 60 onbeantwoorde berichten heb ik mijn profiel maar verwijderd. Ik heb immers gevonden wat ik zocht, super!