SexmaatjenodigReview

Website onderzoek

 • Expert Review
 • Alternatieven
 • Uitschrijven
 • Deel ervaring
sexmaatjenodig.nl review
one stars rating mobile
122 x beoordeeld
 • Profielen worden gecreëerd door de datingsite zelf

  niet safe!
 • Een (hoog) vast bedrag betalen voor elk verzonden bericht

  niet safe!
 • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters

  niet safe!

sexmaatjenodig review

sexmaatjenodig is een casual datingwebsite met nep profielen die deze site zelf hebben toegevoegd. De chat berichten die je ontvangt worden bijna allemaal zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op deze berichten wilt antwoorden moet je daarvoor €1,90 betalen per berichtje. Vervolgens moet je meestal direct een duur creditpakket inkopen van minimaal € 17,50- tot bijna €220 . Hoe prijziger de creditpakket des te lager de prijs per verstuurd chatbericht. Niettemin betaal je bij het grootste creditpakket als nog wel ruim één euro per bericht dat je verstuurd. Bij de laagste creditpakket rekenen ze €1,75 per chatbericht. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben via deze dating site al beweren ze vaak dat dit gewoon kan.

Ingeschreven op Sexmaatjenodig.nl?

Toevallig een van de gebruikers van sexmaatjenodig? Wij adviseren je om je hier account op te zeggen en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor sexmaatjenodig.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

sexmaatjenodig profiel verwijderen

Vaak maken dit soort erotische dating websites het gebruikers bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Uiteraard wisten de experts de beste manier te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Je sexmaatjenodig profiel verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

 1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
 2. Als tweede ga je direct naar: "http://sexmaatjenodig.nl/userExtra/deactivate".
 3. Vul je e-mail-adres en wachtwoord in en geef een reden voor afmelding.
 4. Druk op de button "Afmelden" om je lidmaatschap definitief te beëindigen
 5. Let op! Hierna vragen ze toestemming om jouw e-mailadres te mogen bewaren om je na het uitschrijven op de hoogte te kunnen stellen. Klik op de button "Annuleren" om jouw profiel +e-mail-adres gegevens geheel te verwijderen uit hun bestand.

Let op: Je sexmaatjenodig eventuele contact punten en berichtjes verlies je wel direct hierna!

Sexmaatjenodig alternatieven zonder nep profielen

#1
BeNaughty.com one stars rating
13847 x beoordeeld
 • Alleen Echte Profielen
 • Géén Creditsysteem
 • Géén Chat Operators
#2
Snapfuck one stars rating
1741 x beoordeeld
 • Gecontroleerde Leden
 • Vrij verdienen of kopen
 • Echte chats & chatpals
#3
victoriamilan.nl one stars rating
9516 x beoordeeld
 • Géén Fictieve Profielen
 • Onbeperkt met Premium
 • Géén Chat Operators
#4
Hornyhub.club one stars rating
1220 x beoordeeld
 • Veel Geverifieerde Leden
 • Onbeperkt of per bericht
 • Echt Daten & Chatpals

Vergelijkbare (fictieve) datingsites Meer datingsites

Vertel ons uw ervaring over Sexmaatjenodig.nl
Geslacht star rating
Slechte ervaring Man
Ome.Sjaak
1 review
one star rating Maandag 29 April 2019

Ik heb echt een seksmaatje nodig, ik wou meer dan alleen seks en op mijn leeftijd is dat zeer belangrijk. Ik heb pas met pijn in mijn hart afscheid genomen van een vrouw waar ik echt van hield. Ze heeft mijn hartje gebroken, zeer pijnlijk. Ik ben niet schrikken vier jaar met die vrouw aan het chatten geweest. Ik heb haar alles verteld en ze weet alles van mij en wat ik heb meegemaakt. Ik weet niet hoe die vier jaar zo snel om is gegaan, ik zat in een bubbel. Die is gebarsten omdat ze niet wou afspreken en ook niet met een voorstel kon komen. Na vier jaar!?!?! Ik heb haar een keuze gegeven, afspreken of mij bellen en dan verder kijken. Op beide voorstellen is niet ingegaan en niet gezegd wat ik wou horen. Ik heb dus afstand genomen omdat ik het helemaal zat was. Ik heb het licht gezien. Ik mis haar echt maar waarschijnlijk was het een virtueel seksmaatje. Inmiddels heb ik de hoop opgegeven om een seksmaatje te vinden. Ik ben op.

Slechte ervaring Man
Jan32
1 review
one star rating Vrijdag 10 Mei 2019

Jammer dat ik niet minder sterren kan geven dan 1 , want ze trekken heel leuk de aandacht allemaal met die fotos en die mooie berichten maar het is vlogens mij zo nep als het maar kan! bahhh!

Slechte ervaring Man
Pepijn
1 review
one star rating Vrijdag 17 Mei 2019

Je komt op deze website met het idee dat je gewoon een lekkere dat kan scoren ik ben bereid de hele date te betalen maar als je na 4 maanden chatten nog steeds niet klaar bent op aftespreken raakt mijn geduld ook op.

Slechte ervaring Man
Ryan
1 review
one star rating Vrijdag 7 juni 2019

ik krijg weinig aandacht van vrouwen over het algemeen maar sinds ik op deze site kom is dat anders. eerst maakte dat mij blij tot dat ik er achter kwam dat ze steeds meer dezelfde antwoorden gaven op wat ik zei. ik begon te twijfelen of ik wel tegen echte vrouwen aan het praten was. ik werd er steeds meer onzeker van. nu weet ik zeker dat dit een nepsite is.