logo Plassexoproepjes.nl

Plassexoproepjes.nl

Niet tevreden over Plassexoproepjes.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Plassexoproepjes is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. plassexoproepjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts plassexoproepjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor plassexoproepjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Plassexoproepjes review

Plassexoproepjes is een fictieve dating website met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overrompelt met overdreven veel berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minimaal tien euro een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht betaald. Echter is het niet mogelijk om echte dates te hebben, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op plassexoproepjes.nl?

Dus ben je een van de profielen op plassexoproepjes, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder nep leden. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor plassexoproepjes.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

plassexoproepjes account verwijderen


Je plassexoproepjes account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "plassexoproepjes.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je plassexoproepjes eventuele tegoed raak je wel direct kwijt hierna!