logo Taxisex.nl

Taxisex.nl

9
Niet tevreden over Taxisex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door deze website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Taxisex is een fake casual datingsite die gebruik maken van door hunzelf gemodereerde neppe profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door ingehuurde chatoperators. Lees wat onze experts van taxisex.nl vinden en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door SafeDate. Ontdek wat de beste alternatieven zijn voor taxisex, met eerlijke profielen en zonder betaalde chatoperators

Taxisex review

Taxisex is een fake sex dating website met voornamelijk aangemaakte nep profielen. Daarbij worden conversaties verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je registratie overladen met soms honderden chatberichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 250 euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al wekken ze veelal de indruk dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op Taxisex.nl?

Toevallig lid van taxisex? Wij raden je aan om je ook gewoon uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating met echte leden. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor taxisex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om tegoed te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

taxisex account verwijderen

Om jouw profiel op taxisex te verwijderen kun je het volgende doen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je taxisex-profiel.
  2. Vervolgens ga je naar "Help".
  3. Ga helemaal naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "taxisex.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingsmail om je inschrijving officieel te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt je account voor goed verwijderd.

Let op: Je taxisex eventuele credits en chat gesprekken ben je wel kwijt hierna!