logo Coquettesexuel.com

Coquettesexuel.com

Niet tevreden over Coquettesexuel.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Coquettesexuel is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. coquettesexuel berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts coquettesexuel.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor coquettesexuel zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Coquettesexuel review

coquettesexuel.com is een seks dating site dat gebruik maakt van zelf toegevoegde fake members. Dit tonen ze in de footer de pagina weggestopt tussen de slecht zichbare tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op coquettesexuel zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je geld betalen per chatbericht. Daarnaast worden alle chats die je binnen krijgt systematisch verstuurd door hun zelf. Zodra je op zo een bericht reageerd wordt het chatbericht beantwoord door een chat operator. Deze mensen krijgen gewoonlijk een vergoeding per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na de registratie bedolven door de vele chat verzoekjes van deze fake profielen. Hierbij gaat het vrijwel altijd om aanlokkelijke vrouwen.

Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van "real life" afspraakjes niet mogelijk is! De kosten voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn op zijn goedkoopst 75 eurocent per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een bundel kopen van minstens €74,99. Anders betaal je al gauw meer dan €1,- per chatbericht. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen met de gebruikers van coquettesexuel. Al doen ze meestal overkomen dat ze wel je in het echt te willen zien. Doch hebben deze chatoperators als enige doel om je zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op coquettesexuel.com?

Heb je je al ingeschreven op coquettesexuel, dan adviseren wij je om je daar ook snel weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel goedkopere alternatieven waar je wel echte seksdates kunt scoren. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 2000 sex datingsites de beste alternatieven voor coquettesexuel.com gevonden. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Renzo (34 jaar) 30 mei 2019
Ik raad Coquettesexuel.com niet aan Zat erop voor week en had gelukkig snel door dat het een

Zat erop voor week en had gelukkig snel door dat het een onzinnige website is, nu is hij offline ik denk ook voor die reden.