logo Hobbyhoer.com

Hobbyhoer.com

Niet tevreden over Hobbyhoer.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Hobbyhoer is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. hobbyhoer berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hobbyhoer.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor hobbyhoer zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hobbyhoer review

Hobbyhoer is een fictieve dating site met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je aanmelding overspoeld met veel berichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waardoor je minimaal €10,- een creditbundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al zeggen ze vaak dat ze het wel willen.

Ingeschreven op hobbyhoer.com?

Dus ben je aangemeld op hobbyhoer, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder nep leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor hobbyhoer.com. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

hobbyhoer account verwijderen

Je hobbyhoer account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (directe link "hobbyhoer.com/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je hobbyhoer eventuele tegoed ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!