logo Seksbuddy.net

Seksbuddy.net

21
Niet tevreden over Seksbuddy.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen bijgehouden door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Seksbuddy is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. seksbuddy berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts seksbuddy.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor seksbuddy zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Seksbuddy review

Seksbuddy is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je registratie overladen met tientallen berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal €10,- een creditpakket moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen, al zeggen ze veelal dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op seksbuddy.net?

Dus ben je een van de gebruikers van seksbuddy, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere website voor seks dating zonder fake gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor seksbuddy.net. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om credits te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Erwin (49 jaar) 17 Aug 2023
Ik raad Seksbuddy.net niet aan wel heel erg fake allemaal

Zogenaamd 10tallen potentiële sekspartners in je regio, echt heel erg nep. Conversaties zijn hilarisch, bedoeld om zoveel mogelijk betaalde berichten heen en weer te sturen.

  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Nep
  • Nep
  • Nep
auteur van de beoordeling
12karel (68 jaar) 07 Jun 2019
Ik raad Seksbuddy.net niet aan er staan zelfs computer beantwoord installaties aan

er staan zelfs computer beantwoord installaties aan gesloten bij seksbuddy

auteur van de beoordeling
SugarDaddy (56 jaar) 05 Jul 2018
Ik raad Seksbuddy.net niet aan Ik weet dat het fout is om mijn nickname te gebruiken op

Ik weet dat het fout is om mijn nickname te gebruiken op deze datingsite. Ik ben altijd al een sugar daddy geweest en zocht een leuke buddy waar ik seks mee zou kunnen hebben. Nu probeerde ik het ook te doen op deze site maar ik werd direct al ge bombardeert met geautomatiseerde berichten. Ik was helemaal niet opzoek naar een hoer maar de aanbiedingen leken daar wel heel erg hoerig. Nu wou ik het wel proberen daar maar ik werd er aan het lijntje gehouden. Na onderzoek ben ik erachter gekomen dat het een fake site is.