logo Anoniemsex.nl

Anoniemsex.nl

Niet tevreden over Anoniemsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Anoniemsex is een seks dating site met neppe profielen. Daarbij worden berichten beantwoord door eigen berichten centrales. Ondervind wat experts onderzochten op anoniemsex.nl en waarom deze datingsite wordt afgeraden door ons. Zie wat de beste erotische datingsite zijn met echte profielen en zonder betaalde berichten centrales

anoniemsex review

anoniemsex is een erotische datingsite die gebruik maken van fake profielen die door deze website zelf zijn aangebracht. De chat berichten worden in bijna alle gevallen verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chat operators worden getraind om een gesprek tot stand te houden, want wanneer je op een van hun chatberichten wilt antwoorden moet je hiervoor betalen per bericht. Daarvoor moet je vaak eerst meerdere credits aanschaffen van minimaal €17,50, oplopend tot over de 200 euro . Hoe het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd credtis. Daarentegen zijn de kosten met de hoogste credit-pakket nog gewoon ruim één euro per verstuurd bericht. Bij een aankoop betaal je zelfs zomaar €1,75 per berichtje. Ten slotte is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen via deze dating site al doen ze bijna altijd overkomen dat dit wel gewoon kan.

Ingeschreven op Anoniemsex.nl?

Toevallig een van de profielen op anoniemsex? Wij raden je aan om je ook uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor anoniemsex.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

anoniemsex profiel verwijderen

Meestal maken sites als anoniemsex.nl het gebruikers bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Bovendien kun je er niks over terug vinden op de veel gestelde vragen pagina. Om je profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam in de rechter bovenhoek van de pagina. Er is nu een nieuwe menu zichtbaar{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Op de nieuwe pagina scroll je helemaal naar beneden. Klik daarna onderin op de knop met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je registratie te verwijderen

Let op: Je anoniemsex eventuele tegoed en berichtjes raak je wel direct kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Marc (43 jaar) 15 Mar 2019
Ik raad Anoniemsex.nl niet aan Wat een nep bende gauw mn account verwijderd

Wat een nep bende gauw mn account verwijderd