Screenshot van Sexygrandma.nl

Sexygrandma.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn vrijwel allemaal gegenereerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door chat operators Not Safe!

Sexygrandma is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. sexygrandma berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts sexygrandma.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor sexygrandma zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Sexygrandma review

sexygrandma.nl is een erotisch dating platform wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf toegevoegde neppe members. Dit tonen ze ook onder aan de website verstopt tussen de slecht zichbare tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op sexygrandma zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je kosten betalen per chatbericht. Tevens worden berichten die je krijgt automatisch verstuurd door hun eigen syteem. Zodra je op zo een bericht reageerd wordt dit bericht gevoerd met een betaalde chat operator. Deze chatters krijgen vaak een vast bedrag per bericht dat ze versturen of ontvangen. Daarbij word je meteen na het aanmelden overvallen door de tig tallen chat berichtjes van dit soort gemodereerde profielen. Hierbij gaat het in de meeste gevallen om aantrekkelijke vrouwen.

Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in de planning. Dit terwijl het hebben van echte ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van berichten zijn ten minste 0,75 euro per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een creditpakket inkopen van €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk één euro per bericht. Daarna is het in alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te scoren met de leden op sexygrandma. Al beweren ze vaak dat ze wel willen daten. Toch hebben deze chatters als doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op sexygrandma.nl?

Ben je al lid van sexygrandma, dan is ons advies om je daar ook meteen weer af te melden. Daarentegen zijn er wel betrouwbaardere alternatieven waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt hebben. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit bijna 3000 casual datingsites de beste alternatieven voor sexygrandma.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze datingsites nooit gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte dames.