Screenshot van Neukontmoetingen.nl

Neukontmoetingen.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts zijn bijna alleen gemodereerd door de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!

Neukontmoetingen is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. neukontmoetingen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukontmoetingen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukontmoetingen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukontmoetingen review

Neukontmoetingen is een fake dating site met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overrompelt met veel berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je op z'n minst €10,- credits moet betalen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je neemt hoe minder je per berichtje betaald. Echter is het nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op neukontmoetingen.nl?

Dus ben je een van de profielen op neukontmoetingen, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder nep profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor neukontmoetingen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

neukontmoetingen uitschrijven

Je neukontmoetingen account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "neukontmoetingen.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je neukontmoetingen eventuele credits raak je wel direct kwijt na deze aktie!