Screenshot van Neuken.nl

Neuken.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden voornamelijk gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!

Neuken is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. neuken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neuken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neuken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neuken review

Neuken is een neppe dating website met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overspoeld met overdreven veel reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om dames. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je ten minste 10 euro een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het niet mogelijk om echte dates te hebben, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op neuken.nl?

Dus ben je ingeschreven op neuken, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere website voor casual dating zonder fake profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor neuken.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om credits te laten aanschaffen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

neuken profiel verwijderen

Je neuken account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede klik je op "Mijn oproepje" (directe link "neuken.nl/account").
  3. Klik daarna onderaan de pagina op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel definitief te verwijderen.

Let op: Je neuken eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!